In het bedrijfspand aan de Beemdstraat te Deil zijn we vandaag gestart met het inrichten van onze showroom. Het bedrijfspand ligt in het hart van Nederland, direct aan het knooppunt Deil. Deze showroom moet (potentiële) dealers helpen bij het uitzoeken en samenstellen van het assortiment dat ze via hun winkel(s) naar de consument willen brengen. Via Dizz.nl hebben we een pallet met slatwall-panelen en bijbehorende accessoires ontvangen. Bijna tegelijkertijd werden via Grøvik de bestelde monstermaterialen geleverd. Onze timmerman heeft tijd vrijgemaakt om tussen de klussen door te helpen met het op maat maken en monteren van de slatwall-panelen. Top Mike!!

Gelukkig was de wand al mooi vlak gemaakt. Eerst met een laag van 18 mm. multiplex en daarover heen nog een laag gipsplaten. Met de waterpas in de ene hand en een schroefmachine in de andere was het monteren van de slatwall-panelen een koud kunstje.

Om een zo goed mogelijke indruk te krijgen van het (standaard) kleurenaanbod van het Grøvik aluminium dakgootsysteem, hebben we gekozen om de wand in contrasterende kleurvlakken op te delen. De totale wandoppervlakte is zo’n 2.25 mtr. hoog en 8.40 mtr. breed. De slatwall-panelen meten 1.20×1.20 mtr. We hebben dus ruimte voor 7 kleurvlakken. Van links naar rechts hebben we gekozen voor de kleuren sloophout, grijs, grijs, zwart, grijs, grijs, sloophout.

Wat enorm heeft geholpen was de keurige verpakking van de materialen zoals we die op een pallet via Grøvik kregen aangeleverd. Netjes op kleur gesorteerd en verpakt zodat we direct konden beginnen met het presenteren van de Grøvik producten. We zijn aan de linkerkant begonnen met de 3 kleuren met het breedste productaanbod. Resp. wit, onbehandeld aluminium en zwart. Met daarna de andere kleuren waarvan niet alle producten standaard verkrijgbaar zijn. In het hart de kleur zilver metallic en daarnaast nog de kleuren antraciet, rood en grijs. Alleen de kleur bruin ontbreekt op dit moment nog in onze showroom.