Het duurt maar even om te monteren. Gaat een leven lang mee. Kan voor eeuwig gerecycled worden. Maar even, het leven en de eeuwigheid. Drie uitersten waar je niet aan denkt bij het kopen van een dakgoot. Maar dat zou je eigenlijk wel moeten doen.

Het Grøvik aluminium dakgootsysteem is eenvoudig en snel te monteren. Alle onderdelen passen goed op elkaar en zijn licht van gewicht. Met een beetje begeleiding (montagehandleiding, montagevideo) kan de consument het ook zelf doen. Aluminium barst en verkleurt niet zoals PVC. Roest niet zoals staal, ook niet aan de kust. Het Grøvik dakgootsysteem is gunstig geprijsd in vergelijking met concurrerende producten.
Maar even
Het Grøvik aluminium dakgootsysteem is een investering voor het leven. Grøvik heeft als Noorse fabrikant meer dan 60 jaar ervaring in een ruw westers klimaat. De goten die in 1956 werden gemonteerd, zijn nog steeds even mooi. Het Grøvik aluminium dakgootsysteem is zeer geliefd bij professionals. Aluminium roest niet. Zelfs het onbehandeld aluminium krijgt na verloop van tijd een mooi zilvergrijs patina.
Het leven
Het Grøvik aluminium dakgootsysteem wordt gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Dit betekent dat het gebruikte aluminium al een leven heeft gehad voordat het in een dakgoot veranderde. Het materiaal heeft dus het eeuwige leven. Aluminium kan steeds opnieuw gerecycled worden. Het is 100% recyclebaar. Recycling verbruikt slechts vijf procent van de energie die nodig is om nieuw aluminium te produceren.
Een eeuwigheid

Het Grøvik aluminium dakgootsysteem is sterk en duurzaam. Gemaakt voor het Noorse klimaat. In het assortiment hebben wij renovatiebeugels die bestand zijn tegen een belasting tot 260 kg. Dit komt overeen met een volwassen sumoworstelaar, of grote hoeveelheden sneeuw en ijs.

Grøvik heeft met meer dan 60 jaar ervaring in een ruw westers klimaat een voorkeurspositie afgedwongen. Dit is alleen mogelijk met een extreem flexibele instelling en een groot aanpassingsvermogen. Mede hierdoor zijn ze de onbetwiste marktleider in Scandinavië.
Watermanager en marktleider
Het aluminium dakgootsysteem van Grøvik wordt in Noorwegen gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Aluminium is het perfecte materiaal voor het barre Noorse klimaat. Het Grøvik dakgootsysteem is qua sterkte en duurzaamheid uniek in haar soort. Alle onderdelen zijn sterk. Omdat ze worden gemaakt van materiaal met een dikte van minimaal 0,9 mm.
Innovatie
Duurzaam in het kwadraat
Het Grøvik aluminium dakgootsysteem is in dubbele zin duurzaam. Sterkte, flexibiliteit en duurzaamheid zijn bij de Noorse fabrikant terug te vinden in zowel bedrijfs-, product- als fabricagetechnieken. Naast een dakgootsysteem dat is gemaakt van 100% gerecycled aluminium, hebben ze een 100% groene emissievrije productielijn.
Duurzaam in het kwadraat